04-01-06

Wat het hart wil


De essentie ligt voor het grijpen. Het heden reikt de hand terwijl de schaduwen van het verleden me gezwind lijken te lossen.  Ik voel geen angst, enkel opwinding voor het onbekende. Hij heeft er geen idee van, niet het flauwste vermoeden en toch maakt hij deel uit van mijn nieuwe verwachtingen in de nabije toekomst. Hij is bijzonder voor mij, zonder twijfel.

 

Ik denk de laatste tijd vaak aan verkeerde keuzes die ik maakte, fouten die ik gewillig onderging. Ik voel hoe hij me bevestigt in de gedachte aan het menselijke.  Hij doet dit zonder al te veel moeite en heel spontaan. Misschien maakt dat hem aards en laat ik hem om die reden toe.

 

Elke vezel van mijn lichaam snakt naar de lente, haar prille begin en haar ontzettend overweldigende schoonheid.  Haar aantrekking heeft ongetwijfeld te maken met haar kracht om te groeien, haar doorzetting om te creeëren. Haar kleur, haar warmte, haar innerlijke gloed. Ze is sterk en door het beste van haarzelf overwint ze alles.

 

Ik zal weinig vragen stellen en het allemaal ondergaan. Mijn hart wil niets liever.18:52 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Reach out for you je laat me dus echt stilvallen met je prachtige woordjes..bijna net zo mooi als jijzelf bent..één ding weet ik zeker, jij bestaat echt en je bent niet eens zo ver weg..ik reik je mijn hand en voel in gedachten je fijne vingers..ik draai met je ring en kijk je in je mooie ogen...de lente is echt niet ver meer, ik voel het vanbinnen ook al vriest het stenen uit de grond..

Gepost door: vlei... | 05-01-06

*** Gewoon mooi ...

Lieve groetekes

Gepost door: anneke | 10-01-06

Lang geleden hoop dat alles goed gaat :o)

De lente, er is behoefte aan. Op de tanden bijten lijkt niet altijd te helpen.

Gepost door: Dafke | 11-01-06

De commentaren zijn gesloten.