22-01-05

We all have wings to fly, but sometimes we just don't know why...


Vandaag is een bijzondere dag voor ons, het is een dag met vele betekenissen... er wordt gevierd want het is precies 1 jaar geleden dat we het wisten, hetgeen we altijd al wilden. Het werd een jaar van zoeken, twijfelen en doorgronden. En nu zijn we hier. Vandaag is een dag van besef, een dag van inkeer, noem het zelfs een soort van keerpunt. Een zonnig mooie dag waar we meer dan ooit voelen wat er tussen ons leeft.
Ik ben nog wel een beetje jong om al een balans op te maken van het leven ( bijna 27) en toch heb ik de laatste tijd vaak het gevoel dat dat nodig is. Ik moet dingen op een rijtje zetten, moet woorden uitspreken die ik tot nog toe verzweeg. Mijn woorden en gedachten zijn soms zwaar te dragen bedenk ik me... terwijl ik niet eens zie dat al het moois en de grootste zachtheid die ik me kan inbeelden vlak voor me staat..
Vanavond heffen we het glas, halen lekkere champagne boven en vieren al wat was, is en zal komen.
Vanbinnen sluierend in mezelf heb ik het altijd geweten, maar nooit beseft. Ik sla mijn vleugels uit en ga de waarheid tegemoet... de waarheid, die veel zachter is dan ik ooit kon zien... mijn weg zal verlichtend zijn, bevrijdend en zacht voor iedereen die mijn pad zal kruisen.. dat geloof ik & dat beloof ik.

13:45 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Ik word er een echt doetje van hier in het diepste van mij... :s

Gepost door: steffie | 22-01-05

**** mooi!

Gepost door: dirk | 22-01-05

how cute! al een jaar! sjonge! ofwel zijn julie beide makkelijke mensen ofwel hebben jullie veel geluk! en hopelijk beide! ;-) doe zo voort!
en hmm nice een 27-jarige die zich jong voelt ;-)
de laatste tijd kom ik enkel oude zakken tegen van 27 :p:p:p
proost!
cms

Gepost door: cms | 22-01-05

Hey! geniet ervan!

Gepost door: Dafke | 22-01-05

@cms 27 is gewoon nog jong cms, da kan nie anders, zo voelt het toch. :) Enne... al een jaar dat we weten wat we willen he, het samenzijn is al nét iets langer, om precies te zijn 1j x 9! (en nu hoor ik je tot hier denken, "mai hoe kunt gij u nog jong voelen") haha.. Dikke jonge knuf voor een ouwe zak gelijk gij (komaan jong, geef het toe, ge zijt nog een snotaapke van dezelfde leeftijd als ik en we hebben nog zovééééél tegoed. joepiejoepiejoepiejoepie!)
En dan laten we nu gezwind de champagne vloeien... het mag allemaal.. :)

Gepost door: N. | 22-01-05

youthanasia Beste N., natuurijk heeft u groot gelijk! Ik viel zoals ik meestal doe werd ten prooi aan zelfspot en cynische relativering...
gewoon omdat ik me erop betrp dt ik idd een snotaap ben, ondnka smijn respectabele leeftijd :p:p:p:p
en het is soms die respectabele leeftijd die me soms verhinderd (al dan niet externe factoren) om de snotaap uit te hangen...
er ligt nog heel veel vboor de boeg! mag ik idd hopen.
er ligt al heel wat achter mij ook.
Soomige dingen onaangeroerd, andere baaien helaas wel aangedaan en het waren niet allemaal "blue lagoons"...
eens kijken welke zeemonsters nu weer de kop opsteken
let the sun reflect the light in your eyes girl!

Gepost door: Catatonic Masochistic Shadowcaster | 23-01-05

De commentaren zijn gesloten.