16-01-05

Stokjes


Karel, Karel, wat doe je me aan. Ik hou niet van dat stokjes-gedoe omdat ik me daar eigenlijk niet graag mee bezighou, maar voor jou wil ik deze moeite wel doen.
 
Voor Karel & voor de muziek waar we allen van houden.... hier komt ie:
 
1.  Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?
 
1,03Gb
 
2. Wat is je laatst gekochte CD?

U2:  How to dismantle an atomic bomb (geslaagde cd trouwens, de enige groep waar ik eeuwig trouw aan blijf).
 
3. Wat is letterlijk het laatst geluisterde nummer voor je dit berichtje las?

Op de radio speelden ze daarnet The Calling: wherever you will go
 
4. Geef 4 nummers die je vaak beluistert of die veel voor je betekenen.

- Scissor sisters: comfortably numb. Daar luister ik de laatste tijd veel naar op m'n MP3ke omdat de sfeer van dit nummer me altijd opgewekt maakt. Ik vind het een supernummerke!
- Dido: Take my hand. Dat nummer draaide ik een aantal jaar terug plat. Een absolute sfeerzetter, veel tranen hebben toen gevloeid.
- Planet Funk: Chase the sun. Nog altijd een verstand-op-nul-dans-op-de-tafels-supernummer. Steengoed om op te dansen en je helemaal te laten gaan!
- Lionel Richie: Stuck on you. Omdat dit me onmiddellijk linkt aan iemand waar ik héél veel om geef.
 
5. Aan welke 3 (4 of 5 is te zot) mensen geef jij het stokje door en waarom?

Ik geef het stokje door omdat het zo hoort. Ik geef het door aan freemysoul.skynetblogs.be, aan Justin.skynetblogs.be (wiens blogje ik vandaag pas leerde kennen) en aan foxie.skynetblogs.be (van wie ik hoop dat hij me dit niet kwalijk neemt ook al weet ik dat hij dit stokje mogelijks in de vuilbak zal zwieren). Mijn voorkeur gaat naar hen uit omdat het 3 personen zijn die met hart en ziel schrijven (niet dat er niet véél meer zijn die dat ook doen he ;-)).
 
Vwala, dat is dat. Genoeg gestokt voor vandaag.


18:47 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Altijd blij een collega-U2-fan te ontdekken, en vooral als die dan nog eens een toffe blog op poten kan zetten. Hier kom ik zeker nog aankloppen. Tot lees'!

Gepost door: Llorando | 16-01-05

merci :-) comfortably numb, is dat geen nummer van Pink Floyd origineel? Of vergis ik me? (muziek die buiten het folk en wereldmuziekgebied valt hou ik niet echt meer bij, dus ik kan wel eens missen)

Gepost door: Karel | 16-01-05

*°*°* Eindelijk na een beetje geploeter hier ook terecht gekomen, ik dacht namelijk dat je zelf geen blogje had, telkens in je aanvinkte kwam op ''The page cannot be displayed'' omdat er een@ inplaats van een dotje staat als je ergens een blogje verlaat. Als dat ni mooi gezegt is.
Blij dat ik het doorhad na een tijdje, want het is hier fijn om lezen ;-)

Gepost door: zuchtje | 17-01-05

héhé twijfel jij aan het geslaagd zijn van mijn smulavondjes?
ik draai er dan wel geen U2 en dergelijke, maar ja 'twas eel leuk en gezellig!
mss volgt een verslag nog wel, alkan ik me niet inbeelden wat er interessant is aan een relas over het tempo waarmee de hapjes naar binnen werden gewerkt... :)

Gepost door: cms | 17-01-05

U2???? hij zou beter niet weten hoe hij een atoombom moet ontmantelen want ik vind het helemaal geen geslaagde cd. Maar ieder zijn zin zeker? Het gaat je goed en ben blij dat ik de dans der stokjes ontlopen ben ;-).

Veel liefs en knuffels

XXX

Gepost door: schotje | 17-01-05

@ zuchtje: Blij dat je hier geraakt bent, je weet wat ze zeggen: moeite loont. :-)
@ schotje: shame on you, de nieuwe van U2 geen goeie cd!? grrrr

Gepost door: N. | 17-01-05

Ik moet bekennen dat dezen u2 beter is dan den vorigen dus schotje ik ben het niet eens met u zulle!

Gepost door: Dafke | 17-01-05

Als toevoeging kan 's mijns formelen taalgebruik preferende zieldrager zich terdege content uitlaten omtrent den vorigen archaïsch getinten reactie ener 's mijns geestentranporteerder onbekenden persoon. Voorts, op enen eerder geproduceerden reactie reagerende, dele ik uwe weblog hooglijk subjectief mede dat den 'another brick in den wall' geheten nummer des heders Pink Floyd enen ten zeersten welklinkend nummer betreft. Tot op den dag des thansen is den veelal hardcoren/harddancen, benevens den allicht weldra ontstane zulle 'hardtrance', preferenden massa er mijns inkijkens (den formelen taalgebruik afkeurenden volksmond prefereert den synoniem 'inziens'), in gefaald den kwaliteit des betreffenden nummers te evenaren. Tenslotte wens ik u altegader legio welbehagen met den middels uwe brein(en) gemaakte gemoeten geworden vertaling der door 's mijns hersenpan geproduceerde reactie!

Gepost door: Filip | 22-09-05

De commentaren zijn gesloten.