10-01-05

sms


Weken, wat zeg ik, maanden was het geleden dat ik op een hele dag geen enkele sms op m'n schermpje zag verschijnen! Vandaag was het zover. 0,0 getikte lettertjes bereikten mijn twinkelende ogen, streelden fluweelzacht mijn verlangen.... 
Bijna niet te geloven, wat is er aan de hand!? Een aantal seconden kreeg ik een angstig gevoel, dit kan toch niet. Ik tikte enkele woorden in die ik in mijn gedachten verzond richting Egypte en dacht aan het warme gevoel dat ik zou krijgen bij het horen van het welgekende sms-geluid (verdomme, ben ik verslaafd?!)
Denkend aan hoe 'al te gek' dit is, wiste ik de woordjes die in mijn gedachten rondzweefden.
Ik kreeg mezelf terug onder controle en werd kalm. Nee, ik zit niet aan de drugs, niet aan de drank en niet aan de sigaretten. Ik zit aan de sms.
Ik keek even strak voor me uit, sloeg m'n ogen voor een fractie van een seconde zachtjes neer en glimlachte toen breed. "Ik zit aan de sms" dacht ik, terwijl m'n ogen fonkelden van verlangen en gekheid.

20:00 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Cool dat zo iets simpel een mens zo gelukkig kan maken mooi é.

Gepost door: Dafke | 10-01-05

Gezonder als de meeste andere verslavingen, maar euhm, even erg voor de portemonee...

Gepost door: steffie | 10-01-05

sorry! ik date niet met verslaafde zwakkelingen!


lol
nee: helaas de 33000ste bezoerk was niet jij, dus je hebt geen prijs...
op die manier heb ik al enkele prijzen uitgereikt en zelf in de wacht gesleept! ;-)))))
dus ja: keep on trying!
you win or you lose! maar ge moet weten wat ge wilt :p
enne what's the fun about sms: mss een onderwerp voor een nieuwe blogpost? waarom N. zo afhankelijk is van het "getuut"? ;-)

Gepost door: cms | 11-01-05

@ cms Van getuut gesproken... cms, gij hoort ook al getuut in uw koppeke zeker!? Ik ambieer absoluut niet voor een date (clear this time!?) :-p Prijzen win ik toch nooit want ik ben van het soort dat geluk heeft in de liefde en ongeluk in het spel. ;-)

Gepost door: N. | 11-01-05

De commentaren zijn gesloten.