08-01-05

Voor mijn blog-zielsgenootjes

 
Eigenlijk is het best iets eigenaardigs, dat bloggen. Onbewust creëer je een band met sommigen, je vindt ze lief, ze doen je denken aan jezelf of je hebt er gewoon een boon voor, ook al ken je ze helemaal niet. Je weet geen namen, geen leeftijd, je weet zelfs nauwelijks wat ze doen in het dagelijkse leven... en toch krijg je de kans om hun diepere gedachten te verkennen. Best wel een beetje creepy als je erover nadenkt. Maar nét dat maakt het dan weer boeiend en leuk.
Wat wil ik hier nu eigenlijk allemaal mee zeggen? Bedankt aan al die lieve persoontjes die proberen begrijpen wat er in me omgaat, die zelfs soms een beetje bezorgd zijn en die mooie reacties neerschrijven. Ik ben gestart aan mijn blog met de bedoeling een aantal zaken neer te schrijven die in me omgaan en die te delen met enkele mensen die me nauw aan het hart liggen, maar ik kreeg onverwacht nog veel meer dan dat. Ik kreeg zielsgenootjes die af en toe een klein beetje aan me denken en ik aan hen. Thx!

14:01 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

well yeah! what are fellow-bloggers for anyway eh?
enne dat niet kennen: hoewel ik voor de meesten een grote onbenkden ben, ben ik al voor velen geen onbekende meer sinds er zoetis is als "blogmeetings", helaas al ee ntijdje geleden nu
wat wel voorkomt zijn "blog-dates", een handvol bloggers, minimum 2 natuurlijk, die beslist de maskers af te gooien en wat samen gezellig zitten te doen ;-)

Gepost door: cms | 08-01-05

een persoon moet je helemaal niet van uiterlijk kennen om het innerlijk te kennen. Sommige dingen begrijpen veel mensen ook gewoon omdat zij ook met die dingen geconfronteerd worden... We doen gewoon ons best. :d

Gepost door: steffie | 08-01-05

. @cms: maar is het soms niet net de anonimiteit die het leuk maakt?
@N.: tja, ik kom hier in elk geval lezen omdat ik er af en toe toch gelijkenissen met mijzelf in terugvindt. Ook ik ben met mijn "soulmaatje" getrouwd, en ik hou meer van hem dan het leven zelf. Maar jij kan het veel beter verwoorden! ;-)

Gepost door: AV | 08-01-05

@ cms Dit is toch geen uitnodiging he, want daar begin ik niet mee ze! ;-p hihi.

Gepost door: N. | 08-01-05

Bam, boem, of zo iets maar wel in de roos. Ik sta er ook verbaast van te kijken en kben nog maar drie weken bezig. Oei oei, waar gaat dat eindigen!

Gepost door: Dafke | 08-01-05

euhm ... niks aan toe te voegen

Gepost door: dinges | 08-01-05

Bloggen... ... is inderdaad zoveel meer dan wat je je voorneemt als je eraan begint...
Ik schrijf al lang graag en dacht... waarom niet meedoen...
En nu... lees ik regelmatig andere blogs (heb al een aardig linkenlijstje dat maar blijft groeien), krijg ik best wat reacties - waarvoor dank) en ... word ik een stuk meegezogen onder de hersenpannen van een aantal mensen die ik idd niet ken (of misschien juist wel - 't zouden mijn buren kunnen zijn - dat maakt het juist zo spannend).

Maar het blijft me intrigeren... en het allerleukste vind ik het als we mekaar inspireren... dat is toch het allermooiste, nee?

Gepost door: Kaajee | 09-01-05

comment² @N: hoh, nee geen uitnodiging nee, zo iets wordt "georganiseerd" en een blogdate moet je winnen! :p dus :p
@steffie: idd, maar velen verkijken zich nog altijd op het uiterlijk ;-)
@Komi and others: u inspireert mij elke dag!
@littleangel: de anonimiteit maakt het zeker leuk, anders zou iederene wel al weten wie wat of hoe, helaas (of hoezze) de Lord CMS is sinds maanden uitgegroeid tot een moeilijk te doorgronden misterie (sic) en nu ja zit ik met de gebakken peren enkel degenen die een blogdate winnen kennen me van zien! ;-) of mijn vrienden die toevallig bloggen ;-)
@n: mijn leeftijd: search and you will find


Gepost door: cms | 10-01-05

:-) Bloggen is inderdaad een wonderlijke gebeurtenis. Het begon bij mij ook als een plekje voor mezelf, waar ik even mijn hart kon luchten. Maar ondertussen zit je in een kringetje, waar je moeilijk afscheid van kan nemen. En dat ben ik voorlopig ook nog lang niet van plan. :-)

Gepost door: Karel | 11-01-05

De commentaren zijn gesloten.