06-01-05

The big day!

 
De start van het nieuwe jaar doet me beseffen dat 'the big day' niet zover meer af is. In mei is het zover. Voor diegenen die het nog niet weten: in mei kies ik voor de liefde! Een grenzeloze, vergevingsgezinde, warme en tedere liefde. Een liefde die mijn bestaan vervult met al het mooiste wat de sterren te bieden hebben. Ik stap in het huwelijksbootje, zal het ja-woord uitspreken, ik zeg mijn vrijgezellenbestaan definitief goodbye... ja, ik ga trouwen! Je leest het goed. :-)
Ik zal in mijn leven ongetwijfeld nog andere liefdes ontmoeten (niet te verwarren met verliefdheid en lust). Nog andere personen kunnen mijn pad kruisen en me doen duizelen van verlangen, tederheid en geborgenheid.... maar geen van hen zal mij toebehoren, noch zal ik hen toebehoren.
 
Ik denk aan mijn ventje, zijn innemende lach, z'n zotte kuren & de kalmtheid die hij zelve is. Zonder dat hij het zelf beseft straalt hij geluk uit, hij houdt van het leven & die levenslust brengt hij over op mij. Dat doet hij, gewoon door zichzelf te zijn.  Je zou voor minder elke dag bij zo iemand willen doorbrengen...
 
Nog 4 maand en nog 76 dingen op de to-do-list. Wie zegt dat trouwen impulsief is? Meer dan ooit kiezen we bewust voor iemand en daar komt verdorie veeeeeeel bij kijken. Iemand een idee hoe je aan trouwbeloften begint te schrijven? Suggesties meer dan welkom. :-)
 
 

19:06 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Haha kheb prijs! nr 1000 staat er daar linksboven! Zonder dank ;)

Gepost door: Dafke | 06-01-05

Proficiat, hé Ik ben nog maar 21, maar had ook ooit de droom om te trouwen... Zal dus niet meer doorgaan, vrees ik :s

Gepost door: steffie | 06-01-05

aha procifait!
een kennis van me huwt ook ergens in mei! en ja zoveel dingen te regelen, maar het is fijn niet, that big day?
daar droom je waarschijnlijk al lang van!
en trouwbeloften...tjah...duizende manieren zeker? ieder op zijn eigen manier!

Gepost door: cms | 06-01-05

euhm ... als ik dit hier lees, denk ik dat ik beter stillekes zwijg ... Ik twijfel er niet aan dat die trouwbelofte van jou iets mooi zal worden!

Gepost door: dinges | 07-01-05

euhm ... wat ik bedoel ... dat je goed schrijft dus dat ik stillekes zwijg en mijnen haak ni ga slaan in hoe jij je trouwbelofte best schrijft ...
zoiets ongeveer ;)

Gepost door: dinges | 07-01-05

De commentaren zijn gesloten.