05-12-04

Big sis is listening


Jaah...de omgekeerde wereld, grote zus luistert naar de kleinsten. Hoe is het toch mogelijk. Kinderen van 14 weten wat ze willen. Wat zeg ik, kinderen... het lijken soms helemaal geen kinderen meer. Meisjes van 14 weten wel degelijk wat ze willen. En grote zus van 26? Die moet luisteren en zit met open mond te aanhoren wat er allemaal uit dat schattige mondje komt. "Kijk zus, die oorbellen die staan u en da kleur nagellak past bij de teint van uw huid." En hup, hier zit ik dan met oorbellen tot op mijn schouders en nagellak waarvan ik vermoed dat die kleur supercool is voor meisjes van 16. En wegen dat die oorbellen doen... "Dat went" zegt ze en ik knik van ja. :-)
Het is ook allemaal zo schattig wat ze verkondigt...je zou voor minder meegaan in die verhalen en belevenissen. Op slag voel ik weer hoe het was toen ik 14 was (alhoewel ik toen nog geen 7 potjes nagellak had, laat staan 20 paar oorringen). Ik laat haar doen en ach, ik geef het toe... ik vind het allemaal heel fijn zo' n kleine zus die op bezoek komt en grote zus komt omtoveren. :-)

18:32 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

kleine kindjes worden snel groot hey,

ken het gevoel en soms voelen we ons oud. Maar voelen we ons dan niet ouder dan dat we eigenlijk zijn? Of misschien dan we willen zijn. Mooi stukje proza, keep up the good work!

kisses .... X

Gepost door: schotje | 05-12-04

Toen ik 14 was gebruikte ik mijn kleinere zusjes als testobject voor mijn make-up. Jouw zusje heeft jou gevonden. :-)

Gepost door: AV | 07-12-04

De commentaren zijn gesloten.