28-11-04

Grrr


Grrr... het is weer zover. Ik voel ze branden op het hoekje van m'n rechterbovenlip & ik haat haar! Ze komt op haar tenen aangeslopen op momenten dat ik moe loop (ik zei gisteravond nog tegen mezelf, o jee het wordt véél te laat en ik moet dringend eens slaap inhalen). En daar is ze dan, het zoveelste koortsblaasje. Vandaag 14.58u... binnen een uurtje staat ze te blinken en zegt ze al m'n vrienden gedag. (Daar kunnen noch zovirax, noch 15 schietgebedjes iets aan veranderen.) Dan lijkt het weer alsof ik de mooiste lippen van de hele wereld heb want iedereen bekijkt ze aandachtig. Grrr.
Eigenlijk raar hoe dat stomme kleine koortsblaasje zo'n invloed op m'n gemoed kan hebben. M'n week is op voorhand naar de knoppen. (Nu ja, ik overdrijf een klein beetje :-)) Om maar te zeggen dat ik 5x zoveel m'n best moet doen om 's morgens uit dat ongelofelijke warme bedje te komen om de kou in te rijden, m'n knietjes te voelen knikken & m'n handen te voelen kleumen. Ok, we staan ervoor en we moeten erdoor. Pf. (Als ik dat nog één keer iemand hoor zeggen...!) Ik zal het wel op mijn manier doen... ik verwen mezelf met heel veel snickers-icecream, chocolade met nootjes & van die overheerlijke nieuwe blauwe m&m's (alsof ik dat anders niet doe. hihi. ;-)).

15:09 Gepost door N. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

koortsblaasjes en m&m's ocharme meisje, hebben ze jou ook nog eens te pakken. En ja ik vind dat jij heel mooie lippen hebt! maar vergeet ni ze komen en gaan. Ze komen wel sneller dan dat ze gaan, maar gaan doen ze ze. dat beloof ik jou. En wa is da gesnoep daar? Pas maar op dat je niet dik wordt, want ik vind dat jij een heel mooi lichaam heb en ik zou willen dat je op latere leeftijd (lees rolstoelgerechtigd)ook er nog zo mag uitzien!

groetjes en knuffel sven

Gepost door: jouw schotje | 28-11-04

Thx Hèhè..bedankt Sven. Ik zal de goeie raad onthouden, of ik 'm toepas is weer iets anders. ;-)

Gepost door: N. | 29-11-04

De commentaren zijn gesloten.